retes.mennyei@gmail.com
Pécs, Kolozsvár u. 22.
+36204016696

Rólunk

Hagyomány és minőség

Szeretett nagymamáimmal töltött gyermekkorom emlékei, a közös sütés-főzések öröme indítottak el azon az úton, hogy 2005-ben megnyissam első látvány-rétesüzletemet Siklós belvárosában.Azóta a Villányi borvidék, neves éttermek, rendezvények vendégei és sok-sok család élvezheti a kézműves műhelyünkben készült finomságokat. 2017 májusától megújulva, Pécsett a Kolozsvár utcában egy korszerű látvány-rétesüzemben várjuk szeretettel közületi és lakossági vásárlóinkat.

Minőségi terméket állítunk elő hagyományos módszerekkel, mesterséges adalékok nélkül. Nagymamáim receptje alapján a rétest tradicionálisan kézzel vékonyra húzzuk, 35 különböző - gondosan válogatott alapanyagokból készült - töltelékkel ízesítjük. Vevőink igényei szerint frissen, forrón tálalva vagy mélyfagyasztva kínáljuk. Jelenleg Baranya megye területén szállítunk hetente kétszer, távolabbi szállítások esetén vevőinkkel közösen egyeztetve keresünk megoldásokat.

Szolgáltatásaink

Miért válasszon bennünket?

Accordion Image

Kiemelkedően kedvező ár/érték arány

Kézműves terméket állítunk elő, hagyományos módon, különleges receptúra alapján, gondosan válogatott, kiváló minőségű alapanyagok felhasználásával. Mindehhez szeretetet és mennyei gasztronómiai élményt csomagolunk megfizethető áron.

Munkaerő és munkaóra megtakarítás a konyhában

Legyen Ön vendéglátó vállalkozó vagy háziasszony, kézműves termékeinkkel rengeteg időt takaríthat meg a konyhában és nem igényel extra munkaerőt sem. Mélyfagyasztott réteseinket csak sütnie és tállalnia kell, az előkészítés, dagasztás, nyújtás, töltés idejét és fáradalmait megspórolhatja, sőt, ha sütve és szeletelve kéri, akkor csak a tálalásra lesz gondja.

Pontosan kalkulálható önköltség és árrés/termék

Viszonteladóink stabil beszerzési árakkal számolhatnak, ami saját gyártás esetén nem lehetséges, és az alapanyagok költségének függvényében változhat. Ha kész terméket rendelnek a Mennyeirétes Kft-től, akkor biztosak lehetnek benne, hogy hosszú távon állandó beszerzési ár/árrés/eladási ár mellett tudják réteseinket forgalmazni.

Minőségi magyar alapanyagok

Az alapanyagok beszerzése állandó beszállítóinktól történik, akik csak a legjobb minőségű termékeiket kínálják nekünk. Kézműves termékeinkkel szembeni alapvető elvárásunk, hogy kizárólag kiváló minőségű készítsük őket, hogy garantáljuk a mennyei gasztronómiai élményt. Magyar vállalkozásként, magyar alapanyagokból dolgozunk.

Professzionális szakmai feldolgozás

Munkatársaink nagy gondossággal, szeretettel, kiemelkedő szakmai tudással készítik réteseinket, hogy Önnek olyan vizuális és ízharmóniát biztosítsanak, amely nosztalgikus érzéseket kelt és visszarepít a gyermekkorba, nagyanyáink réteseihez…

A HACCP előírások és a hűtőlánc betartása

A kiemelkedő minőség alapvető feltétele, hogy üzemünk a HACCP előírásoknak megfeleljen. Szigorúan odafigyelünk az alapanyagok, a késztermékek tárolására, illetve arra, hogy a szállítás során is biztosítva legyen a megfelelő hűtés.

Rólam